Известие

Collapse
No announcement yet.

Поправка на LCD-то на климатроника за 164 - 93г.+

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а този който си купил преди две години нов ли е и само дисплея ли е 70евро или цялото управление?

Comment

Цял пулт втора употреба с година гаранция. Пак от същия сайт един човек продава 164-ки за части.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

сайта ми се струва немски?след като ти е дал гаранция значи е ремонтирал,ти отвори ли го да погледнеш какво е правил/

Comment

Не, явно не се изразих правилно. Купих си втора употреба, не ремонтиран. Беше производство '98-ма. И не съм го отварял.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

приятел днес сложих моя в хладилника и тръгна на 100% направо не знам толкоз ли е трудно в тая държава да си оправим колите...бахти

Comment

Как го сложи в хладилника бре?
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

ми лесно сваляш пулта и го слагаш в хладилника,дойде ми идеята от факта че когато е хладно повечето елементи светят....

Comment

Здравейте колеги. По-повод гадния дисплей искам да попитам (тъй като няма оправия )някой пробвал ли е да монтира на суперка стария панел за управление. В смисъл дали ще пасне първо на местото на оригиналния (как ще се навърже с другите детайли )и дали отговарят букси електрически връзки и т.н. Ако става директно бих сложил от стария модел .Като гледам на бутоните имат заложени същите функции.

Comment

целия пулт няма да можем да сложим но може да се опита да се замени само дисплещ с платката в самия пулт!

Comment

• Така само да се похваля.Вече имам напълно работещ дисплей.
                      Около 150 лв ми излезе ремонта с труд,части,мито,транспорт.
                      Ама през телефона не мога да кача снимка.Ако някой иска давам телефон на човека който го направи.
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                      X